Koltec-necam Колтек газов инжекцион LPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Koltec-necam Колтек газов инжекцион LPG

Колтек газов инжекцион LPG Koltec-necam газова КОЛТЕК АГУ КОЛТЕК

You are not connected. Please login or register

Малко помощ с "инжекторите"

3 posters

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1Малко помощ с "инжекторите" Empty Малко помощ с "инжекторите" Пет Апр 22, 2011 1:04 am

hitsov

Някой свалял ли ги е, и ако е кажете как става?
Знам че единият от тях е чупен и лепен(не от мен) и усещам че смърди на газ. Вече съм го поръчал и като дойде ще го сменя, но искам да съм подготвен.

Говоря за тези инжектори:
Малко помощ с "инжекторите" Necam-egi-inj

stanvel

Свалят се с дърпане,като по възможност се обхващат от повече страни за да не се криви при манипулацията.Инжектора има отдолу гумен О-пръстен и преди да натиснеш новия върху щуцера,смажи малко за да не се прищипе.Трябва да щракне,като натиска отново трябва да бъде равномерен,да не се криви.Препоръчвам ти на останалите да им смениш тези О-пръстенчета,докато не ти е замирисало и от там! Idea

hitsov

stanvel написа:Свалят се с дърпане,като по възможност се обхващат от повече страни за да не се криви при манипулацията.Инжектора има отдолу гумен О-пръстен и преди да натиснеш новия върху щуцера,смажи малко за да не се прищипе.Трябва да щракне,като натиска отново трябва да бъде равномерен,да не се криви.Препоръчвам ти на останалите да им смениш тези О-пръстенчета,докато не ти е замирисало и от там! Idea

ОК! Мерси много, ако има още нещо ще пиша.

hitsov

Проблема при мен се оказа напукан маркуч към единият от инжекторите.
Симптома беше работа на 3 цилиндъра.
Отново благодаря на stanvel за помоща!

Поздрави и пожелания за по-малко проблеми с тея пусти газови уредби Smile

mxkolev

От къде могат да се поръчат дюзи? Скъпи ли са, и могат ли да се рециклират?

stanvel

http://109.70.7.106/~verdampere/?page_id=31 Около 70 евро с доставката на 4те дюзи.Препоръчвам нови,аз си изпатих с рециклирана такава.

mxkolev

Къде я рециклираха и колко парички струваше рециклирането на една дюза?

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Similar topics

-

» Моля за помощ

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите